За нас

За нас

Фирма “Лотос 2004” ООД е семеен бизнес, с повече от 26 години история и професионализъм в сферата на продажбите на осветителни тела, кабели и проводници, електроапаратура и материали. Разполагаме с няколко шоурума в гр. Благоевград и гр. Банско. Ние сме директен вносител на осветителни тела от Гърция, Италия, Австрия и други. Нашият онлайн магазин обслужва доставки до Северна Македония, Гърция и Румъния.

Магазинът за осветителни тела в гр. Благоевград
Магазинът за осветителни тела в гр. Благоевград

История

Фирма „Лотос” в своето начало е регистрирана като ЕТ „Лотос-Христо Николов” на 25.12.1995г., като предшественик на ЕТ „Васил Николов” – който е основател на семейния бизнес за продажба на резервни части за битови и електрически уреди и материали.
До 2000г. екипът ни работи активно на динамичния пазар, като осъществява успешна търговска дейност с продажба на електрически материали, кабели и проводници. Същата година фирмата привлича нов съдружник с цел да отговори на нарастващите нужди на бурно развиващия се пазар, като се трансформира във фирма „Лотос 2000” ООД.
В началото на 2004г. като доказала се марка за коректност и професионализъм в своята сфера се създава „Лотос 2004” ООД, като същата е изцяло от семеен тип със съдружници: Владимир Николов и Христо Николов. В този екип фирмата се развива и до настоящия момент изключително успешно.

Една от първите значими крачки важна за развитието на фирмата е откриването през 2004г. на първия собствен търговски обект – магазин с изключително богат асортимент от продукти (строителни материали, санитарен фаянс, инструменти и др.) познат на голяма част от строителните фирми в региона.
След успешното изпълнение на първия проект – 2006г. в гр.Благоевград отваря врати следващото предизвикателство на фирмата – специализиран шоурум за обзавеждане на бани и санитарни възли. Квалифицирания персонал ще Ви даде полезни и практични съвети и идеи, които ще Ви помогнат да увеличите до голяма степен потенциала на Вашия нов интериор.
В началото на 2008г. отново в гр. Благоевград компанията открива нов модерен собствен шоурум и склад, специализиран в доставка и продажба на осветителни тела и електрическа апаратура. В нашия магазин ще откриете различни видове осветителни тела, предназначени за бита, промишлеността, обществени сгради и хотели. Използването на предлаганите от нас най-модерни тенденции в сферата на осветлението Ви гарантира превръщането на Вашите помещения в уникални и комфортни места за бизнес и домашен уют.
През 2010г. компанията стартира строежа на поредния луксозен собствен търговски обект, в който са изложени най-новите модерни тенденции за обзавеждане на бани и санитарни възли.
Същата година, за да отговори на високите изисквания и непрекъснато търсене фирма „Лотос 2004” ООД приема предизвикателството да изгради поредния свой собствен търговски обект в световния туристически ски курорт – гр. Банско. Той е открит през 2012г. и от тогава е сигурен и надежден партньор на хотелиерите и ресторантьорите в курорта.

Нашата мисия

През годините от своето създаване, фирмата ни не спира да се развива и расте. Основна движеща сила за нас е удовлетворението на потребителите, както и удоволствието от добре свършената работа. Стремим се към коректност и професионализъм и смятаме, че това ни помага да поддържаме приятелски отношения с нашите клиенти.
Не спираме да надграждаме материалните бази и нашите умения, за да успяваме да откликваме на всички желания на крайния потребител дори и в тези динамични времена.

Осветление за дома и градината

  • Богато оборудвана база с над 500 000 артикула на склад. Експресна доставка на следващия ден на всички налични продукти.
  • Бързо и коректно обслужване по телефона. Лична кореспонденция с нашите служители за всяка поръчка.
  • Безплатна доставка при поръчки над 250 лева

Онлайн магазин

В онлайн магазинът ни www.lotos-light.com ще откриете над 16 000 продукта – осветителни тела, интериорно и екстериорно осветление. На страниците ще откриете продукти от световноизвестни производители като: Aca Light, Viokef, Nova Luce, Petridis, Ideal Lux, EGLO, Rabalux, Globo. Освен различните видове осветителни тела, при нас ще откриете промишлено осветление, вентилатори, ключове и контакти, електроапаратура, ел. материали и консумативи, кабели и проводници. Ние винаги предлагаме продукти от доказани производители и като директни доставчици можем да гарантираме най-добра цена.

Електронен магазин www.lotos-light.com гарантира доставни цени. Обаче, ако откриете избраното осветително тяло на по-ниска цена, ще го получите на същата тази цена и от нас. Просто ни изпратете линк към конкурентната оферта в бележката към поръчката си и ще получите продукта на по-ниската цена.

Шоуруми за осветителни тела

“Лотос 2004” ООД стартира бизнеса си с физически магазини, в които може да разгледате голяма част от наличните на склад продукти. На разположение са и най-актуалните каталози на големите и световноизвестни фирми за осветление, архитектура и дизайн.

Обновеният и модернизиран магазин в Благоевград е открит през 2009 г. и надхвърля 500 кв.м. изложбени зали и складова площ. Тук ще откриете модели от последните колекции на брандовете за осветлителни тела. Може да видите на живо и всички конфигурации механизми и рамки за дома на световния лидер Schneider Electric. При нас може да закупите сериите Unica Top, Unica Plus, Unica Quadro, Unica Alegro и Basic. Също така Sedna, Asfora, Odace и влагозащитените серии Mureva Styl и Cedar Plus.

Шоурумът ни в Банско е открит през 2012 г. и е с площ 200 кв.м. Той е снабден с всички основни електроинсталационни материали и предлага на клиентите осветителни тела в модерен, битов и алпийски стил. По този начин, откликва на всички потребности на жителите и гостите на курортния град.

Шоуруми за обзавеждане за баня

Друго перо, в което е лидер “Лотос 2004” ООД е търговията с плочки, санитария, обзавеждане за баня, ВиК части. В Благовеград разполагаме с три магазина, в които да изберете всичко за ремонта на Вашата баня. Повече може да научите и разгледате тук.