Schneider Electric

Каталози


New Unica 2022
Unica 2016
New Sedna 2023
Sedna 2020
Asfora 2021
Odace 2016
Mureva 2017

Електрически инсталации
Зарядни станции за автомобили
Фотоволтаични системи
Генерален каталог 2021

Ключове и контакти


New Unica е добре познатата серия Unica с нова модерна визия. Красиви прави линии, допълнени от стотици функции, които да покрият и най-високите изисквания. Основни 4 цвята механизми, допълнени от 5 линии рамки.

Unica е най-разнообразната гама на Schneider Electric. Включва над 150 функции за управление на осветлението, контакти, системи за видео и данни, защита. Механизмите са в 4 основни цвята, допълнени от 6 различни линии рамки.

New Sedna е серията, която обединява стил, класа и индивидуалност. Най-широката и богата гама на Schneider Electric правена някога – предлага 7 цвята механизми и 13 цвята рамки. Всичко от което се нуждаете за един красив и функционален дом.

Sedna е бюджетна и напълно достъпна дизайнерска серия, която предлага над 70 стандартни функции, необходими във всеки дом. Гамата се състои от 4 цвята механизми и 6 цвята рамки, които пасват на всеки стил.

Asfora е бюджетната линия ключове и контакти на Schneider Electric. Тя се отличава със съвременен минималистичен дизайн, качествено покритие и здрав материал. Предлага се в 6 цвят, с повече от 50 функции.

Вече не се налага да правите компромис между ефективност и външен вид. С гамата Odace, може да имате всичко. Серията е с красиви кръгли механизми, които са допълнени от све гами квадратни рамки с цветен кант.

Mureva са иновативни ключове и контакти, които предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание със съвременен дизайн. Разполага с модели, както за скрит, така и за открит монтаж. Предлага се в два цвята – полярно бяло и антрацит.

Електроинсталационни материали


Конзолите и разклонителните кутии на Schneider Electric са изработени от висококачествен полипропилен. Предназначени са за използване в дома или индустрията. Подходящи за монтаж както в тухла и мазилка, така и в гипсокартон.

Кабелните PVC канали Schneider Electric с едно отделение са предназначени за прибиране на захранващи кабели. Има опция със самозалепваща лента. Гамата Ultra предлага лесен и бърз монтаж чрез защракване. Всички продукти са с дължина 2 метра.

Датчици за движение с широк обхват на действие. Гама продукти за открит или скрит монтаж, за употреба на открито или закрито.

Серията измервателни уреди на Schneider Electric ще бъде в помощ на всеки, в откриването на кабели или измерването на напрежение.

За дома и офиса


Серия от красиви и елегантни разклонители. С различни дължини на кабела и различен брой шуко гнезда. Практичен USB порт към някои от моделите. Подходящи за използване у дома или в офиса.

Аварийно захранване за дома и офиса с гамата UPS устройства на Schneider Electric. Различни видове изводи и изходно напрежение, за да задоволи всички нужди на потребителите.

Електро апаратура


Серията E60N+ съдържа автоматични прекъсвачи за монофазен и трифазен ток. Със защита срещу късо съединение и претоварване. Подходящи за употреба в жилищното строителство.

Гамата Easy9 осигурява защита на електрическата инсталация в жилищни сгради и гарантира спокойствие, лесен монтаж и надежност. Съдържа прекъсвачи за монофазен и трифазен ток.

Миниатюрни автоматични монофазни и трифазни прекъсвачи от серията C120N. Подходящи за използванев домакинството или в офис сградите.

Автоматични трифазни прекъсвачи EasyPact с лят корпус. С фиксирани настройки и номинален ток от 15 до 630 A. Идеални за малки до средни сгради.

Дефектнотокови защити с вграден автоматичен прекъсвач.

Дефектно токови защити от различни серии.

Модулни устройства за монтаж на DIN шина – контактори, звънци, изключватели за ва.

Кутии за апартаментни табла за вграден или открит монтаж, изработени от здрав негорим материал.

Последно обновена на 11.01.2024г.