Публикувано на

Съвети за осветлението в трапезарията

Съвети за осветлението в трапезарията

Вашата трапезария често е много повече от място за забавление. Може да се превърне в стая за домашна работа, бърз заместител на пространство за домашни задължения и импровизирана стая за игри. Затова е важно да изберете осветление за вашата трапезария, което отговаря на нуждите на вашето семейство и вашето пространство. А когато дойде време да се забавлявате или да подготвите семейна вечеря, перфектното осветление създава настроение за страхотен разговор.

Продължи четенето Съвети за осветлението в трапезарията
Публикувано на

Серия New Unica

New Unica от Schneider Electric е тук

“Красива, семпла и готова за бъдещето.” Това е най-точното описание, което можем да дадем за новата серия ключове и контакти на Schneider Electric. Какво представлява New Unica и с какво се различава от съществуващата Unica? Представяме Ви дългоочакваната серия механизми, рамки и инсталационни устройства.

Продължи четенето Серия New Unica
Публикувано на

Серия Asfora

Ключове и контакти Asfora

Достъпна елегантност – ключове и контакти ASFORA, вече налични в шест цвята – бяло, крем, алуминий, антрацит, бронз и стомана. Най-достъпната серия на Schneider Electric. Пълна гама механизми и широк набор от рамки.

Продължи четенето Серия Asfora
Публикувано на

Видове и характеристика на цокъл

Цокъл – това е основата на крушката, която се вмъква във фасунгата и подпомага закрепването на крушката, като едновременно с това осигурява електрическата връзка. Спецификациите на видовете цокли са определени от Международната електротехническа комисия (IEC) и на Американския национален институт по стандартизация (ANSI). Двата стандарта са хармонизирани, но някои от цоклите все още се различават.

Продължи четенето Видове и характеристика на цокъл

Публикувано на

Видове и характеристика на електрическата крушка

При избора на електрически крушки за дома, всички си задаваме въпроси – Кой е най-добрият вариант? Коя крушка ще ми върши работа по-дълго време? Коя е най-добрата в съотношение цена/качество? В следващите редове ще се опитаме да опишем характеристиките и различните видове електрически крушки.

Продължи четенето Видове и характеристика на електрическата крушка