Плащане и доставка

Методи на плащане

• Плащане при доставка (наложен платеж)

• Авансово плащане по банков път

• Плащане на място в нашия офис (в брой или с карта)

За поръчки над 250.00лв (с ДДС), доставката е БЕЗПЛАТНА
* Безплатната доставка е до избран от Вас офис на куриерска фирма Speedy

Плащане при доставка

Когато направите поръчка, ще изчислим стойността на доставката на базата на това какви стоки сте поръчали. Наш сътрудник ще Ви информира подробно на посочения  от Вас телефонен номер. Очаквайте доставката си в рамките на 2 до 5 работни дни (за всички налични на склад продукти).

Молим да имате предвид, че цената на доставката се калкулира на базата на теглото и обема на поръчаните продукти. Тази политика е наложена от куриерските компании. Това е и причината да не може автоматично да се формира коректна цена за доставка.

Авансово плащане по банков път

Може да направите бързо и лесно плащане директно към нашата банкова сметка. Така не е необходимо да разполагате с пари в брой, когато получите своите продукти.

Плащане на място в нашия офис

За Ваше улеснение, може да заплатите (и получите) поръчаните продукти на място в нашия физически магазин. Адрес: гр. Благоевград, кв. “Грамада”, ул. “Зеленка” 1.

Отказ от поръчка

Потребителят има право да върне закупената стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й, ако същата е неувредена, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта, с ненарушена оригинална опаковка, в съответствие с разпоредбите по чл. 55 от ЗЗП. Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата, като към него трябва да бъде приложена касова бележка, която да доказва покупката. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! След проверка от страна на продавача, до 30 работни дни се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни се заменя продукта. За стоки на склад в България се възстановява цялата сума.

За всички останали стоки, които са по индивидуална клиентска поръчка над 300лв се заплаща капаро от 50% по банков път.
В случай че клиента откаже поръчката си или реши да я върне в 14-дневен срок, тази предплатена сума НЕ подлежи да бъде върната.