Плащане и доставка

Методи на плащане

• Плащане при доставка (наложен платеж)

• Авансово плащане по банков път

• Плащане на място в нашия офис (в брой или с карта)

За поръчки над 250.00лв (с ДДС), доставката е БЕЗПЛАТНА
* Безплатната доставка е до избран от Вас офис на куриерска фирма Speedy

Плащане при доставка

Когато направите поръчка, ще изчислим стойността на доставката на базата на това какви стоки сте поръчали. Наш сътрудник ще Ви информира подробно на посочения  от Вас телефонен номер. Очаквайте доставката си в рамките на 2 до 5 работни дни (за всички налични на склад продукти).

Молим да имате предвид, че цената на доставката се калкулира на базата на теглото и обема на поръчаните продукти. Тази политика е наложена от куриерските компании. Това е и причината да не може автоматично да се формира коректна цена за доставка.

Молим да имате предвид, че при получаване на пратката (от куриер или офис на Спиди), НЕ МОЖЕ да заплатите с карта.

Авансово плащане по банков път

Може да направите бързо и лесно плащане директно към нашата банкова сметка. Така не е необходимо да разполагате с пари в брой, когато получите своите продукти.

Плащане на място в нашия офис

За Ваше улеснение, може да заплатите (и получите) поръчаните продукти на място в нашия физически магазин. Адрес: гр. Благоевград, кв. “Грамада”, ул. “Зеленка” 1.

В срок от 7 работни дни клиентът има право да върне стоката по чл. 52, т.7 на Закона за Защита на Потребителя, ако същата е неувредена, неразпечатана, неползвана, с ненарушена опаковка. Цената е валидна за деня на поръчката, съгл. разпоредбите на чл. 52, т.8 от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!