Плащане и доставка

Плащане и доставка

*Плащане при доставка (Наложен платеж), авансово по банков път и в брой.

*За поръчки, надхвърлящи стойност над 250.00 лв. (с ДДС), доставката е БЕЗПЛАТНА за цялата страна (до избран от Вас офис на куриерска фирма СПИДИ).

Когато направите поръчка,  ще изчислим стойността на доставката на базата на това какви стоки сте поръчали. Наш сътрудник ще Ви информира подробно  на посочения  от Вас телефон. Очаквайте доставката си в рамките на 2 до 5 работни дни (за всички налични на склад продукти).

* Молим, да разберете, че цената на доставка се формира на базата на тегло и обемно тегло в зависимост от поръчаните продукти. Тази политика е наложена от куриерските компании. Това е и причината да не може да се формира коректно цената за доставка автоматично.

Плащане на място в нашия офис

Можете да платите и на място в нашия офис. Адрес: ул. „Зеленка”­ 1 ­, кв. „Грамада“ , гр. Благоевград

*В срок от 7 работни дни клиентът има право да върне стоката по чл. 52, т.7 на Закона за Защита на Потребителя, ако е неувредена, неразпечатана, неползвана, с ненарушена опаковка. Цената е валидна за деня на поръчката, съгл. разпоредбите на чл. 52, т. 8 от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!